marți, 30 septembrie 2008





Be An Angel România caută voluntari vorbitori de limbă engleză pentru a ajuta la traducerea unor filme care vor apărea în cadrul F.S.F.G. 2008 care are loc la Cluj în perioada 13-19 octombrie.


Cei interesaţi în a da o mână de ajutor sunt rugaţi să mă contacteze, sau să scrie pe adresa de e-mail contact@beanangel.ro

duminică, 28 septembrie 2008

În luna august am primt un e-mail care"my ex" mă anunţa că urmează să participe la o expoziţie, care urmează să aibă loc în cadrul unui festival, cu o poză care ne aparţinea amândurora.
Acesta era doar anunţul şi nu cererea de accept, sau acordul meu asupra folosirii unei fotografii al cărei protagonist sunt şi eu, fotografie făcută, de altfel de mine, cu aparatul proprietate personală.
Vineri am luat decizia de a trimite o sesizare organizatorului evenimentului cu privire la faptele acestea şi cererea de a stopa orice afişare a fotografiei. Aceasta neaparţinând persoanei mai sus menţionate, care nu a făcut decât să prelucreze imaginea cu un editor de imagini.
Iată aici textul scrisorii:

Agnita, 26.09.2008

Către : Be An Angel România

Sesizare

Subsemnatul DUŞLEAG COSMIN, CNP *************, legitimat cu CI seria ** nr ******, domiciliat în ******, mă adresez organizaţiei Be An Angel România cu cererea de scoatere din expoziţia de fotografie din cadrul Festivalului Serile Filmului Gay 2008 organizat de dvs a fotografiei expusă de M. T.
Menţionez că motivele pentru care fac această sesizare la dvs sunt următoarele:
1. În fotografie apare subsemnatul, ca parte a acesteia.
2. Fotografia menţionată a fost făcută cu aparatul foto proprietate personală a subsemnatului.
3. Fotografia apare expusă fără acordul prealabil al meu, astfel încălcându-se dreptul la viaţă personală şi prevederile Codului Penal al României.

Ca urmare a celor menţionate mai sus vă rog ca, în cel mai scurt timp această fotografie să fie scoasă din expoziţia dvs.
Doresc ca imediat ce aţi luat la cunoştiinţă cele menţionate să procedaţi la anunţarea părţilor cu privire la decizia dvs în această cauză.

Cu respectul cuvenit şi stimă,
Duşleag Cosmin